maanantai 6. elokuuta 2012

# Never Close Your Eyes.

Heippa!
Kun ajattelen, minkälainen viimeviikko oli, nauran. Mutta kun ajattelin sitä oikealla tavalla, huomasin että se oli kauhein viikko kesälomastani!
Maanantaina: Illalla klo. 20.00, lähdin pyöräilemään, ja kun olin puolessa välissä matkaa, tiputan kännykän, kesken musiikinkuuntelun.. Lähdin hakemaan kännykkää 2-3m päästä pyörästäni, ja kun katsoin Kännykän näyttöä, ja suojakuoria, huomasin että tuli paljon naarmuja *Damn*. Onneksi kännykkä toimii normaalisti!
Tiistaina: Klo: 19.25, lähden tuttuun tapaan taas pyöräilemään. Kun olin menossa jo kotia kohti, ajattelin että jos sitä kävis katsomassa Uimalammella (meidän), onko sinne noussut vesi, sateiden aikana. Niimpä minä sitten lähdin käymässä sielä. Kun lähdin sitten pois lammelta, tienpäässä oli Khauhea möykky, ja minähän sen sitten tyhmänä ylitän! Kun sitten aikani veivasin, lähti äidinpyörästä ketjut *Oh Fuck*. Ja mikä parasta, pyörä piti taluttaa kotio asti, ("Oikeastaa pikkuveli talutti") omasta tahdostaan. xD
Keskiviikkona: Klo. 12.05, istun keittiön pöydällä, ja katson nurmikkoa. Huomaan että "Toihan pitää leikata". No lähdin sitten leikkaamaan sitä.. En edes saanut yhtä osaa nurmikosta leikattua, kunn Ruohonleikkurin Remmi/letku lähti irti, kun ajoin vahingossa Koiranluun päälle. :D *Siihen loppui sitten nurmikon leikkaaminen siltä päivältä*.
Loppuviikko menikin jo sitten melkein suunnitelmien mukaan.
Mukaanlukien Lauantai, jolloin käytiin Sauna-ajoissa, Teuvalla. No, olihan sielä niitä saunoja ja "TODELLA"  humalaista porukkaa (Jo aamusta, klo. 12-13) Kun Lehden ilmoituksessa lukee " Koko perheelle tarkoitettu tapahtuma " Herää kysymys: Onko humalainen ihmisjoukko lapsien silmissä samanlaista, miten me vanhemmat ja aikuiset tajutaan, ja nähdään..? *Ei todellakaan* Mitään muuta ihmeellistä ei sitten varmaankaan enää tapahtunut viimeviikolla.  Nyt oleva viikko tässä meneekin sitten pakkaamisessa. *Koulu on jo ovella* Yhyy, angst. :(

Pidemmittä puheitta, hyvää kesäloman viimeisiä päiviä, ja koulun alkuja kaikille!♥

See Ya! -NuudeliPuz

http://www.youtube.com/watch?v=u3dkVk3F57c&feature=g-vrec